Vragen? Bel ons 088 765 1200 | info@holtgrefe.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

Ontdek Ivana op de Vakbeurs Facilitair 2018!

maandag 27 november 2017

Ivana is de komende editie van de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer, van 24 t/m 26 januari 2018 in de jaarbeurs in Utrecht aanwezig. Op deze dagen staan we van 10:00 tot 17:00 uur voor u klaar op onze stand in hal 1, om onze 2 nieuwste oplossingen te introduceren.

Ivana Easy.

Wij willen u hier graag kennis laten maken met Ivana Easy. Dé oplossing voor de thuiszorg, langer thuis wonen en meer woongenot.

De Ivana Easy kan zonder aanpassing van de deur of kozijn in bijna iedere deur met europrofielcilinder geplaatst worden waarna de deur door middel van een app op een mobiel of een afstandsbediening geopend kan worden. Natuurlijk kan de deur ook nog steeds met de sleutel worden geopend. Ivana Easy biedt hiermee dé oplossing voor thuiszorgorganisaties, waarmee ze medewerkers op afstand toegang kunnen geven tot zorgwoningen.

Het systeem is echter zo flexibel én betaalbaar dat het ook op kleine schaal ingezet kan worden, bijvoorbeeld voor mensen die langer thuis willen blijven wonen of meer woongenot willen.

Ivana Easy is eenvoudig te monteren in bestaande toepassingen. Geen gedoe met elektra: standaard AA-batterijen zijn voldoende. Voldoet aan SKG***, de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.
Image title

Ivana Necoloc MCP cilinder.

Bij veel gebouwen is de veiligheid niet op orde; verlopen patenten op cilinders en veel gekopieerde sleutels in omloop. Met o.a. de Ivana Necoloc MCP cilinder hebben wij hier de perfecte oplossing voor. Naast de oneindige merkbescherming van het profiel is de cilinder voorzien van een extra magneetstift die zorgt voor een extra vergrendeling. Hierdoor is het niet mogelijk met een gekopieerde sleutel het systeem te openen.

Wilt u weten of uw gebouw nog veilig is? Laat uw gegevens achter op de stand, dan nemen wij contact op voor een volledige veiligheidscheck van uw gebouw.

Gratis toegang Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2018

Meld u vandaag nog aan middels de volgende aanmeldlink en we zien u graag op 24, 25 of 26 januari in Utrecht!

Graag tot dan!

Vakbeurs facilitair 2018

Laden
Laden