Vragen? Bel ons 088 765 1200 | info@holtgrefe.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

Ons Noxxa assortiment

dinsdag 24 oktober 2023
Aan ons grote A-merk assortiment zijn een reeks nieuwe producten onder het label Noxxa toegevoegd. Er zijn diverse modellen in de productlijnen geïntroduceerd zoals: Noxxa Basic, Noxxa Aluline en Noxxa Excellent met vele gebruiksvoordelen. 

Aan ons grote A-merk assortiment zijn een reeks nieuwe producten onder het label Noxxa toegevoegd. Er zijn diverse modellen in de productlijnen geïntroduceerd zoals: Noxxa Basic, Noxxa Aluline en Noxxa Excellent met vele gebruiksvoordelen. 

Noxxa Black&BlueStone onderdorpels

De nieuwe Noxxa Bluestone en Onderdorpels lijn hebben verschillende voordelen voor u.
De nieuwe Noxxa onderdorpels zijn: sterk, isolerend en licht in gewicht.
Het glasvezelsterkte kunstof heeft een hoge isolatiewaarde en daarnaast zijn de onderdorpels geschikt voor alle profielcombinaties. De dorpels worden voor u op maat gemaakt en hebben een unieke natuursteenlook. 

Noxxa Basic

Onze nieuwe Noxxa Basic lijn bestaat uit zowel binnendeur- als buitendeurbeslag. Om u een hoge kwaliteit te kunnen garanderen voldoet het veiligheidsbeslag aan het SKG 3 en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het brede assortiment loopt uiteen van deurknoppen tot aan complete sets. Kortom, alles om uw huis goed te kunnen beveiligen. Net als het andere beslag van Noxxa, is de Noxxa Basic lijn integraal uitwisselbaar met het beslag van andere merken.

Noxxa Aluline

De nieuwe Noxxa Aluline lijn bestaat uit deurkrukken, schilden en rozetten voor zowel het binnen- als buitendeuren. Het binnendeurbeslag is gegoten uit aluminium en de gegoten schilden zijn voorzien van rubberen ringen aan de achterkant om de deuren te beschermen. Binnen de uitgebreide Noxxa Aluline lijn zijn de deurkrukken, schilden en rozetten deels ook in het matzwart leverbaar.

Net als het andere beslag van Noxxa, is het beslag uit de Aluline lijn ook integraal uitwisselbaar met het beslag van ons voormalige huismerk.

Noxxa Zwart beslag

De Noxxa Aluline ZS is een compleet assortiment aluminium deurbeslag in een mooie moderne mat zwarte finish. De Noxxa Aluline ZS heeft oplossingen voor binnendeuren maar ook voor buitendeuren die moeten voldoen aan het SKG*** keurmerk. Een echte aanrader voor een moderne en tijdloze uitstraling van uw deuren.

Noxxa Deurdrangers

De Noxxa deurdrangerlijn is een complete lijn deurdrangers geschikt voor lichte en zware deuren zowel binnen als buiten. De Noxxa deurdrangerlijn bevat uitvoeringen met schaararm en glijarm en afhankelijk van het model volledig instelbaar naar uw wensen of deursituatie. Een aantal modellen is tevens geschikt voor toepassing in brandwerende deuren.


Noxxa Scharnieren

Noxxa scharnieren daar ''draait'' het om. Vaak onderbelicht, soms ook onzichtbaar gemonteerd. Scharnieren zijn een belangrijk onderdeel van het hang- en sluitwerk. Met onze complete lijn scharnieren en paumelles in de diverse diktes en maatvoeringen is er voor ieder type deur en raam een passende oplossing. 

Noxxa Glijlagerscharnieren

Het Noxxa glijlagerscharnier is een oplossing voor de steeds zwaarder worden deuren. Bij toepassing van 4 scharnieren kan het toegestane deurgewicht oplopen tot 160 kilo. Het Noxxa glijlagerscharnier is leverbaar in een standaard uitvoering voor binnendeuren en een SKG*** uitvoering voor buitendeuren. Alle uitvoering zijn beschikbaar in verzinkt en rvs en enkele uitvoeringen in een populaire mat zwarte finish.

Noxxa Projectsloten

De Noxxa projectslotenlijn bestaat uit insteeksloten welke uitermate geschikt zijn voor de utiliteitsbouw en die voor elke deur de oplossing zijn. De Noxxa projectensloten bevatten standaard oplossingen voor loop-, cilinder- en vrij- en bezetdeuren maar ook voor paniekdeuren en brandwerende deuren en dat allemaal volgens de huidige geldende eisen.

Ook ideaal voor uitbreiding en vervanging van uw bestaande sleutels en sluitsystemen.

Sinds begin 2020 is ons nieuwe huismerk Noxxa van start gegaan. Wij hebben grote stappen gezet om u een zo goed mogelijke service te kunnen blijven bieden. Wij leveren wij nu ook sleutels, cilinders en sluitsystemen die volledig uitwisselbaar zijn met die van ons voormalige huismerk. Hiermee kunt u uw bestaande cilinders en sluitsystemen zowel uitbreiden als vervangen. Met Noxxa kunnen we u in iedere situatie verder helpen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor nieuwe sleutels voor uw bestaande cilinders en sluitsystemen.


We informeren u graag over alle details omtrent ons nieuwe huismerk Noxxa.

Neem hiervoor contact op middels ons contactformulier, of kom langs in één van onze winkels waar onze medewerkers u zullen voorzien van alle informatie. Volg ook onze social media accounts en onze nieuwsbrief voor updates, nieuwe brochures en andere nieuwtjes en acties!

Facebook NoxxaLinkedin Noxxa
Laden
Laden
Ok