Vragen? Bel ons 088 765 1200 | info@holtgrefe.nl
Laden
Product(en) toevoegen...

Image title 

Wie is Polvo b.v.?

Polvo bv heeft een 13-tal gerenommeerde ijzerwarenvakhandels met  49 vestigingen door heel Nederland. Polvo is gevestigd in Zevenbergen waar we werkzaam zijn binnen de regio's zuid, west en oost. 

Vanuit Polvo worden een aantal zaken centraal per regio geregeld. Het betreft administratie, ICT, logistiek en inkoop. Ook de marketing & reclame wordt centraal voor alle bedrijven aangestuurd.

Onze missie

We zijn een marktgerichte organisatie en stemmen onze producten en diensten af op de wensen van de klant. Wat we willen bereiken is om door autonome groei en acquisitie van bedrijven de leidende marktpositie in Nederland te behouden en u als klant optimaal te bedienen.

Onze visie

We richten ons volledig op de wensen van de klant, met respect voor het personeel, de omgeving en de maatschappij. Op deze wijze willen we u als klant graag volledig ontzorgen door het aanbieden van totaalconcepten, van de offerte tot aan de aftersales.

Onze doelstellingen

We streven naar de meest efficiënte werkwijze voor afnemers en haar eigen organisatie om in het belang van alle stakeholders een gezamenlijke win-win situatie te creëren.

Laden
Laden
Ok